Groot nieuws uit Brazilië: Neymar beschuldigd van verkrachting in Parijs

Groot nieuws uit Brazilië: Neymar beschuldigd van verkrachting in Parijs

Gepubliceerd: zaterdag 1 juni 2019 om 23:25za 01-06-2019 om 23:25

Neymar is aangeklaagd door een anonieme vrouw vanwege een vermeende verkrachtingszaak, meldt onder meer het Braziliaanse medium Globoesporte zaterdagavond. Het incident zou zich in mei hebben afgespeeld in een Parijse hotelkamer.

De politie in Brazilië heeft een aanklacht tegen de duurste voetballer ter wereld binnengekregen. Neymar en het 'slachtoffer' waren op 15 mei allebei aanwezig bij de verjaardag van Marquinhos, Neymars Braziliaanse ploeggenoot van Paris Saint-Germain. De aangeschoten Neymar zou vervolgens met de vrouw aan de praat zijn geraakt en op een gegeven moment agressief zijn geworden. Volgens de vrouw heeft ze tegen haar wil seks gehad met de vleugelaanvaller.

De voetballer verblijft momenteel in Brazilië, waar binnenkort de Copa America wordt gespeeld. Zijn management laat aan Globoesporte weten verrast te zijn door de beschuldigingen: het kamp-Neymar onthoudt zich daardoor van inhoudelijk commentaar. Mogelijk komt er in een later stadium alsnog een verklaring.

De zaak doet denken aan die van Cristiano Ronaldo. De Portugese vedette zou zich in 2009 tijdens een vakantie in Las Vegas hebben vergrepen aan de Amerikaanse Kathryn Mayorga.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws