'Coutinho legt volgende puzzelstuk voor Barça: 'Sí' tegen Paris Saint-Germain'

'Coutinho legt volgende puzzelstuk voor Barça: 'Sí' tegen Paris Saint-Germain'

Gepubliceerd: woensdag 3 juli 2019 om 10:35wo 03-07-2019 om 10:35

Philippe Coutinho ziet geen toekomst voor zichzelf bij FC Barcelona en stemt in met een transfer naar Paris Saint-Germain, zo claimt Diario Sport. De Braziliaan heeft de sleutel in handen voor een terugkeer van landgenoot Neymar naar Camp Nou.

Alleen als Coutinho vertrekt, is Neymar namelijk haalbaar. Nu de aanvallende middenvelder heeft aangegeven graag naar Frankrijk te verhuizen, ruimt Barça weer een belangrijk obstakel uit de weg, stelt Sport. Door Coutinho in een deal voor Neymar te betrekken kan de transfersom bovendien flink worden gedrukt. Coutinho is momenteel nog actief op de Copa América, maar zijn zaakwaarnemer zou reeds in gesprek zijn met PSG.

Waar Barça nog volop werkt aan de komst van Neymar, is de transfer van Antoine Griezmann zo goed als beklonken. Marca schreef dinsdag dat de Fransman vermoedelijk volgende week wordt gepresenteerd. Hij komt voor 120 miljoen euro over van Atlético Madrid, al lijken de Catalanen die transfersom nog omlaag proberen te krijgen door spelers in ruil aan te bieden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws