De Ligt lacht om kritiek op Raiola: Alleen ik weet wat Mino voor me doet

De Ligt lacht om kritiek op Raiola: "Alleen ik weet wat Mino voor me doet"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 07:23za 20-07-2019 om 07:23

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 08:05za 20-07-2019 om 08:05

De kersverse Juventus-aanwinst Matthijs de Ligt is blij dat hij kan vertrouwen op Mino Raiola als zaakwaarnemer. De Italiaanse Haarlemmer is bepaald niet de meest geliefde voetbalmakelaar ter wereld, maar De Ligt trekt zich daar weinig van aan.

"Ik weet hoe Mino echt is en het gaat alleen om onze relatie, niet wat anderen daarvan denken", spreekt hij zich na zijn presentatie in Turijn uit tegenover De Telegraaf. Volgens De Ligt is Raiola wereldwijd de beste in zijn vak. "Reacties zullen er altijd komen en iedereen mag in Nederland zijn eigen mening hebben, maar alleen ik weet wat Mino voor me doet. Als mensen zeggen dat hij me dwingt naar een club te gaan, dan moet ik alleen maar lachen."

De keuze voor Juventus is in goed onderling overleg gemaakt, benadrukt de negentienjarige verdediger. "Ik heb puur en alleen naar het sportieve plaatje gekeken en ja, het salaris besteed ik uit aan Mino. Dat is zijn wedstrijd." Dat hij niet naar FC Barcelona is vertrokken vanwege zijn te riante financiële eisen, is volgens De Ligt onzin. "Waar ik ook had getekend: daar had ik waarschijnlijk nooit over te klagen gehad. (…) In Nederland is het gewoon vreemd als je niet voor Barça kiest en dan verzinnen mensen er allerlei dingen bij."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat De Ligt het maken bij Juventus?

(22284 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws