'De sfeer in Den Haag was goed, misschien wel beter dan in ons eigen stadion'

'De sfeer in Den Haag was goed, misschien wel beter dan in ons eigen stadion'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 08:04vr 16-08-2019 om 08:04

Laatste update: vrijdag 16 augustus 2019 om 09:56vr 16-08-2019 om 09:56

Teun Koopmeiners voelde zich met AZ prima op zijn gemak in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. De Alkmaarders moeten twee keer uitwijken vanwege het incident met het dak van het AFAS Stadion en wonnen het eerste duel in Den Haag met 4-0 van Mariupol.

Als het aan de nieuwe aanvoerder van AZ ligt kan zijn ploeg vaker in de Hofstad spelen. "Nou, wie weet", grapt hij lachend voor de camera van FOX Sports. "Nee, je speelt natuurlijk het liefst in je eigen stadion. Maar als je dan toch moet verplaatsen hoop je wel op zo'n ontvangst. Als je ziet hoe gastvrij ADO is, dan ben je daar onwijs dankbaar voor."

Er reden bussen vol met AZ-supporters van Alkmaar naar Den Haag, zodat de ploeg uit Noord-Holland ook in het stadion van ADO gesteund zou worden. "Alles klopte, niet alleen de uitslag maar ook de sfeer. Die was heel erg goed, misschien wel een beetje extra meer dan wanneer we in ons eigen stadion spelen."

Koopmeiners heeft dus alweer zin in het volgende duel in Den Haag. "Als je ziet hoe de fans er wat van maken en de mensen achter de schermen alles goed regelen, dan geeft dat een goed gevoel. Mooi dat we het zondag (tegen FC Groningen, red.) nog een keer zo gaan doen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws