'Wij zijn zeker niet onaantastbaar, misschien leven we gewoon boven onze stand'

'Wij zijn zeker niet onaantastbaar, misschien leven we gewoon boven onze stand'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 11:11ma 21-10-2019 om 11:11

Volgens Remko Pasveer leeft Vitesse momenteel boven zijn stand in de Eredivisie. De Arnhemmers staan samen met PSV op een gedeelde tweede plaats met maar drie punten achterstand op koploper Ajax.

Ondanks dat de sfeer in het GelreDome goed is door de resultaten, wil Pasveer nog geen polonaise lopen. "Cijfermatig is dit top", begint de keeper van Vitesse zijn uitleg in het Algemeen Dagblad. "Maar wij zijn zeker niet onaantastbaar. Misschien leven we een beetje boven onze stand."

"We hebben ook al geluk gehad", gaat Pasveer verder. "Thuis tegen AZ met een strafschop en tegen Utrecht met die goal van Matavz (Utrecht-keeper Paes blunderde, red.). AZ is verder, denk ik. Maar voorlopig is dit een weerspiegeling van de competitie. En dat doet ons goed."

Ondanks dat Vitesse niet bepaald aantrekkelijk speelt gaat het de club wel voor de wind. Pasveer wijst op de vele wapens die de Arnhemmers tot hun beschikking hebben. "Dicko, Bero, Bazoer, Linssen en Matavz - ze staan allemaal garant voor doelpunten. Met Armando Obispo en Danilho Doekhi hebben we extra kopkracht. En als Max Clark zelfs al begint te scoren, is het een gekkenhuis. Ons scorend vermogen is echt een kwaliteit."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws