De Wolf in conclaaf met Advocaat: 'Valt je mond open, als die over voetbal praat'

De Wolf in conclaaf met Advocaat: 'Valt je mond open, als die over voetbal praat'

30-10-2019 19:58
130

John de Wolf heeft niet lang na hoeven denken toen hij benaderd werd door zijn oude club Feyenoord. De oud-verdediger zal vanaf donderdag samen met Cor Pot en Said Bakkati de technische staf van de nieuwe trainer Dick Advocaat vormen.

Woensdagavond neemt hij afscheid van zijn club Spakenburg, dat het in de KNVB Beker opneemt tegen ASWH. "Of ik lang getwijfeld heb? Eén dag", laat hij weten aan FOX Sports. "Ik heb met Dick en met Cor Pot gesproken. En als je met Dick gesproken hebt, dan twijfel je niet meer", glimlacht hij.

Wedden

Meer odds

De Wolf kijkt ernaar uit om samen met Advocaat aan de slag te gaan. "Ik denk dat ik me kan schikken in een rol als assistent. Ik heb altijd geroepen dat ik geen rol als hoofdtrainer in het betaald voetbal ambieer. Nu krijg ik de kans om assistent van Advocaat te worden. Gistermiddag (dinsdag, red.) heb ik anderhalf uur met Advocaat en Cor Pot aan tafel gezeten. Dat is hetzelfde kaliber als Willem van Hanegem en Wim Jansen als je over voetbal praat. Dan valt je mond open."