Update: 'Fiorentina is serieus en verhoogt bod op Amrabat'

Update: 'Fiorentina is serieus en verhoogt bod op Amrabat'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 13:04wo 29-01-2020 om 13:04

De strijd om de handtekening van Sofyan Amrabat gaat verder. Napoli heeft naar verluidt vijftien miljoen euro plus bonussen over voor de Marokkaanse middenvelder, maar Fiorentina heeft dat bod geëvenaard.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Amrabat wordt al een tijd gelinkt aan Napoli, dat zich onlangs meldde bij Hellas met een bod op de middenvelder. Een deal tussen beide clubs leek dichtbij, maar Fiorentina gooit nu roet in het eten. De ploeg heeft een bod neergelegd en hoopt Amrabat te verleiden tot een transfer naar Florence.

Napoli lijkt de interesse in Amrabat daarentegen ook langzaamaan te verliezen, aangezien de club ook interesse toonde in middenvelders Diego Demme, Stanislav Lobotka en Matteo Politano. Vooral een deal met Politano, die nu nog onder contract staat bij Internazionale, lijkt dichtbij. De verwachting is dat die transfer in een stroomversnelling terechtkomt wanneer Christian Eriksen heeft getekend in Milaan.

Update: Fiorentina is serieus in de markt voor Sofyan Amrabat. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft de Serie A-club het bod op de Marokkaan verhoogd. Er ligt bij Hellas Verona nu een bod van achttien miljoen euro plus twee miljoen aan bonussen op tafel. Dat is meer dan Napoli geboden heeft.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws