'Het hele stadion dat achter me staat, daar word ik op dat moment emotioneel van'

'Het hele stadion dat achter me staat, daar word ik op dat moment emotioneel van'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 13:32di 18-02-2020 om 13:32

Daley Blind vindt het prachtig dat het Ajax-publiek achter hem staat en hem heeft gesteund tijdens zijn herstel. De verdediger van de Amsterdammers speelde zondagmiddag tegen RKC voor het eerst sinds Valencia-thuis weer in de Johan Cruijff Arena.

Toen Blind aan de warming-up begon werd hij luid toegejuicht door de aanwezige Ajax-fans. "Dat voelt natuurlijk hartstikke goed", vertelt de linkspoot aan fanmagazine Ajax Life. "Het doet me uiteraard goed als het hele stadion met me meeleeft en achter mij staat. Daar kan ik op zo’n moment wel emotioneel van worden."

Aanstaande donderdag kan Blind de volgende stap in zijn revalidatie zetten door ook minuten te maken in het Europa League-treffen tegen Getafe. Blind heeft Frenkie de Jong niet nodig om hem te vertellen dat het een lastige wedstrijd zal worden. "Ik heb de wedstrijd (tussen Getafe en Barcelona, red.) zaterdag zelf gekeken, waardoor ik hem nog niet om tips heb hoeven vragen. De trainer heeft de tegenstander alvast goed geanalyseerd, dus daar komen we snel op terug."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws