Advocaat geeft vervanger Larsson tegen PSV prijs: 'Ja, dat is zeker'

Advocaat geeft vervanger Larsson tegen PSV prijs: 'Ja, dat is zeker'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 14:18vr 28-02-2020 om 14:18

Ridgeciano Haps neemt zondag in de topper Feyenoord-PSV de positie van de naar China vertrokken Sam Larsson in. Dat geeft Feyenoord-trainer Dick Advocaat aan op de persconferentie voor de wedstrijd. De trainer is te spreken over de voorwaarden bij de transfer van Larsson.

"Voor beide partijen is het goed", geeft Advocaat aan. "We weten dat het contract nog een jaar doorloopt, daarna is hij transfervrij. Als je zo'n bedrag kan krijgen voor een speler als Larsson is dat voor Feyenoord een prachtig bedrag. Op zich een goede speler, anders word je niet voor dat bedrag weggehaald door een Chinese club."

Het vertrek van Larsson zorgt ervoor dat er maar weinig opties overblijven voor Advocaat, al ziet hij dat zelf anders. "We hebben een aantal opties: we kunnen Toornstra op die positie zetten, of Kökcü. We hebben nog wel mogelijkheden. Daarnaast kunnen we het systeem nog veranderen." Voor zondag heeft Advocaat zijn strijdplan al klaar. Haps neemt de positie van Larsson in. "Ja, dat is zeker", sluit de trainer af.

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord begint zondag om 14:30 in Eindhoven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws