'Tuinman' Rob Verlinden baalt van Derksen: 'Grap maken kan, dit kan echt niet'

'Tuinman' Rob Verlinden baalt van Derksen: 'Grap maken kan, dit kan echt niet'

14-04-2020 23:42
63

'Tuinman' Rob Verlinden baalt ervan dat hij onderwerp van gesprek is geweest bij Veronica Inside. Verlinden was jarenlang één van de gezichten van het RTL4-programma Eigen Huis & Tuin en publiceerde in november een biografie, genaamd Verwoestende Passie, over zijn roerige privéleven.

Zo liet hij weten dat hij besmet is met HIV en dat hij op het randje van de dood balanceerde, nadat hij de ziekte van Parkinson bleek te hebben. Deze onthullingen bleven ook bij Veronica Inside niet onbesproken. "Er zijn dingen die je beter niet kunt vertellen over je jeugdzonden, maar Rob had daar geen enkele moeite mee", aldus Johan Derksen. "Hij is in zee gegaan met Robbie. Rob en Robbie... Maar dat was geen Rubberen Robbie, want voordat hij het wist, had hij HIV!"

Tijdens een recente uitzending kwam de naam van Verlinden nogmaals voorbij. Het liet de hoofdpersoon niet onberoerd. "Ik wil er liever ook niet naar kijken, als ze zo over je praten. Ik snap best dat je onder het mom van een grap iets kan roepen. Maar dit kan echt niet", laat hij weten aan De Telegraaf. "Dit soort dingen grijpen me aan. Ik snap ook niet zo goed waarom dit nog een keer uitgezonden moet worden."