Zidane ziet 'magische driehoek', ook clubicoon blij: 'Hazard heeft veel te bieden'

Zidane ziet 'magische driehoek', ook clubicoon blij: 'Hazard heeft veel te bieden'

13-06-2020 08:57
11

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane wrijft zich in de handen nu Eden Hazard weer fit is. Volgens Marca rept de Fransman intern van een 'magische driehoek' met Karim Benzema en Isco, terwijl ook Marco Asensio zich weer aandient. Ook clubicoon Fernando Hierro is blij met de terugkeer van de Belg.

"Hij had ups en downs, maar dat is logisch gezien zijn blessures", doelt Hierro op het blessureleed van Hazard in gesprek met Eleven Sports. "Als hij weer zijn beste niveau haalt kan hij een beslissende speler zijn. Sterk in één tegen één, snel en altijd de capaciteit om een overwicht te creëren."

De oud-verdediger van de Koninklijke ziet dat Hazard een zwaar debuutseizoen kent. "Dat is wel duidelijk. Maar ik ben er zeker van dit het moment is om zijn oude niveau weer op te pikken. Vlak voor zijn blessure liet hij al staaltjes van zijn kunnen zien. Je zag dat hij het verschil kan maken. Hij heeft Real Madrid veel te bieden want hij is een geweldige speler."

Volgens Marca is de kans groot dat Hazard een voorhoede gaat vormen met Benzema en Isco tijdens het thuisduel met Eibar zondagavond. Of als Zidane één van hen nog wil sparen, dan tegen Valencia vier dagen later. De coach is volgens de Spaanse sportkrant 'verblind' door het samenspel van de drie op de training. Alleen een gebrek aan scorend vermogen zou hem nog enige zorgen baren.