Spierballentaal uit Bretagne: 'Als Real Madrid 80 miljoen biedt, zeggen we nee'

Spierballentaal uit Bretagne: 'Als Real Madrid 80 miljoen biedt, zeggen we nee'

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 22:24wo 01-07-2020 om 22:24

Stade Rennes is vastbesloten om zijn pas zeventienjarige parel Eduardo Camavinga in Bretagne te houden. De jonge middenvelder brak dit seizoen definitief door en wordt al nadrukkelijk gevolgd door Real Madrid.

Volgens berichtgeving uit Spanje zou Camavinga zelf een transfer wel zien zitten. Stade Rennes is echter niet van plan om zomaar mee te werken, laat het weten bij monde van technisch directeur Florian Maurice. "Voor mij is het duidelijk, deze speler zal komend seizoen deel uitmaken van ons project. Als Real Madrid tachtig miljoen euro biedt? Dan is het antwoord nee", laat hij weten aan RMC Sport.

Mocht Camavinga zelf een vertrekwens kenbaar maken, dan is Maurice bereid om mee te denken. "Ik zal naar hem luisteren, maar hij is in het bezit van een contract (dat tot medio 2022 doorloopt, red.). In dat geval zullen we zien hoe er gereageerd wordt op de transfermarkt."

Stade Rennes heeft overigens een sterke troef in handen: de Champions League. De Bretonse club stond derde toen het Ligue 1-seizoen werd afgebroken en stroomt virtueel in de voorrondes in: als de winnaar van de Europa League zich ook via de eigen competitie voor de Champions League plaatst, mag Stade Rennes echter ook direct het miljardenbal in.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws