Klaassen door het oog van de naald: 'Moeten we volgend jaar echt beter doen'

Klaassen door het oog van de naald: 'Moeten we volgend jaar echt beter doen'

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 08:16di 07-07-2020 om 08:16

Davy Klaassen kon maandagavond alsnog ademhalen na een even lang als curieus seizoen. Zijn Werder Bremen leek op Bundesliga-speeldag 34 al veroordeeld tot degradatie, maar mocht dankzij een 6-1 zege op 1. FC Köln play-offs spelen en redde uiteindelijk het vege lijf tegen 1. FC Heidenheim.

Het returnduel in Heidenheim bleef tot de blessuretijd spannend, maar Werder Bremen had na een 0-0 in eigen huis genoeg aan een 2-2 in de return. "We hadden het eerder af moeten maken, maar we zijn ontzettend blij. Het seizoen was vanaf het begin al moeilijk, maar we kunnen opgelucht ademhalen", laat Klaassen weten aan de Werder Bremen-kanalen.

Die Grün-Weißen spelen al jarenlang onafgebroken in de Bundesliga en hebben dus ook het seizoen 2019/2020 overleefd. Hoe opgelucht hij ook is, Klaassen beseft dat het na de zomer anders zal moeten. "We prijzen ons na dit lange seizoen gelukkig dat we weer in de Bundesliga mogen spelen. Maar we moeten het volgend jaar toch echt beter doen."

Of Klaassen er dan nog bij is, is echter nog maar de vraag. De 27-jarige Hilversummer ligt nog twee jaar vast, maar werd al aan zijn oude club Ajax gelinkt: mocht er beweging rond Donny van de Beek ontstaan, dan zou Klaassen in beeld zijn als opvolger.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou jij Klaassen aanraden?

(2637 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws