'Valencia-eigenaar Lim maakt zich niet geliefd: populaire middenvelder mag weg'

'Valencia-eigenaar Lim maakt zich niet geliefd: populaire middenvelder mag weg'

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 22:47di 14-07-2020 om 22:47

Laatste update: dinsdag 14 juli 2020 om 22:51di 14-07-2020 om 22:51

Het is nog lang niet rustig bij Valencia. De ploeg van Jasper Cillessen dreigt een ticket voor Europees voetbal mis te lopen en in Spaanse media wordt inmiddels bericht dat de club van dragende spelers Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia en Francis Coquelin af wil.

Valencia-president Anil Murthy zou het slechte nieuws vlak voor het met 1-0 verloren competitieduel met Leganés meegedeeld hebben aan de spelers. Het Spaanse COPE meldt dat de club uit de sinaasappelstad komend seizoen geen gebruik meer gaat maken van de drie spelers.

Murthy zou het nieuws niet rechtstreek bij de spelers neer hebben gelegd, maar contact hebben gezocht met de zaakwaarnemers. Het nieuws is uiterst opvallend: Parejo, Coquelin en Kondogbia waren belangrijke spelers in het elftal van Albert Celades, die onlangs werd ontslagen. Eigenaar Peter Lim wil naar verluidt een grote schoonmaak houden bij de club, maar daar zijn de supporters niet blij mee. Vooral het slachtofferen van de populaire middenvelder Parejo valt in verkeerde aarde bij de achterban.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws