Sky: Bayern München en twee Premier League-clubs willen Ajax-back Dest

Sky: Bayern München en twee Premier League-clubs willen Ajax-back Dest

31-08-2020 23:44
71

Bayern München blijft geïnteresseerd in Sergiño Dest, meldt Sky Germany maandag. Maar de Amerikaanse international staat ook in de belangstelling van twee clubs uit de Premier League. Dest zou er zelf al uit zijn: hij wil naar Bayern.

Dat Dest naar Bayern wil wordt overigens al maanden geschreven. De rechtsback van Ajax gaf vorige week nog aan dat hij zich focust op zijn huidige werkgever. Bayern is nog steeds op zoek naar een back-up voor Benjamin Pavard en Dest is een van de namen die wordt genoemd. Max Aarons van Norwich City is de ander.

'Volgens de informatie van Sky zitten twee clubs uit de Premier League en Bayern München achter Dest aan', schrijft Sky maandag. Het is niet duidelijk om welke clubs uit Engeland het zou gaan. Het is de vraag of Ajax Dest nu wil laten gaan. Trainer Erik ten Hag heeft met Noussair Mazraoui slechts één volwaardig alternatief achter de hand.

Bayern meldde zich vorig jaar al voor Dest en bood destijds twintig miljoen euro, maar dat wees Ajax af. De Amsterdamse club lijkt niet bereid om veel water bij de wijn te doen en heeft een vast bedrag in het hoofd zitten.