Negatief reisadvies voor Veerman: 'Volgend jaar alsnog voor veel geld weg'

Negatief reisadvies voor Veerman: 'Volgend jaar alsnog voor veel geld weg'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 07:50di 29-09-2020 om 07:50

SC Heerenveen-spelmaker Joey Veerman staat in de nadrukkelijke belangstelling van Southampton, weet ook assistent-trainer Michel Jansen. Hij raadt Veerman echter aan om geen overhaaste beslissingen te nemen, vertelt hij in de Heerenveen-podcast Radio Camataru.

Veerman kwam medio 2019 over van FC Volendam en heeft zich in één jaar tijd opgewerkt tot de vormgever van de Friezen. Dat is ook Southampton niet ontgaan: Veerman tekende deze zomer tot 2024 bij, maar The Saints maken alsnog werk van de Volendammer.

Jansen denkt echter niet dat Veerman er verstandig aan zou doen om naar de Premier League te vertrekken. "Ik denk dat Joey nog vlieguren moet maken in de Eredivisie", aldus de assistent van Johnny Jansen. "In mijn beleving moet hij nog een jaar blijven. En dan gaat hij alsnog voor heel veel geld weg. En dan heb je twee winnaars."

Dat zou niet het geval zijn als Veerman deze week nog een transfer maakt, denkt Jansen: volgens hem is de controleur nu nog niet klaar voor de Premier League én kan Heerenveen een eventueel vertrek niet opvangen. "Dan heb je wel veel geld, maar dat weten andere clubs ook. Dan worden andere spelers te duur voor wat je normaal gesproken zou moeten betalen. En probeer maar iemand te vinden met de kwaliteiten van Joey. Dat wordt wel heel kort dag."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws