Van Galen: 'Boven PSV en Feyenoord moet je sowieso eindigen, vind ik'

Van Galen: 'Boven PSV en Feyenoord moet je sowieso eindigen, vind ik'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 16:38di 01-12-2020 om 16:38

Barry van Galen denkt dat zijn oude liefde AZ het in zich heeft om alsnog naar de tweede plek in de Eredivisie te klimmen. De enkelvoudig Oranje-international denkt dat de Alkmaarders kwalitatief sterker zijn dan Feyenoord en PSV.

AZ begon het Eredivisie-seizoen curieus genoeg met vijf gelijke spelen op rij en moest daardoor een inhaalslag maken. Meedoen om de titel zit er niet meer in, concludeert Van Galen. "Dat zei ik vooraf, maar door die vijf gelijke spelen haal je dat niet", aldus de vijftigjarige Haarlemmer in de Retteketet Podcast van Voetbal International. "Vorig jaar hadden ze er eigenlijk al recht op, nadat ze twee keer van Ajax hadden gewonnen."

De huidige nummer zeven van de Eredivisie staat nu vijf punten achter op nummer vier Feyenoord en zes op nummer drie PSV. Van Galen denkt echter dat dit gat te overbruggen is voor AZ. "Wij zijn beter dan PSV en Feyenoord. Veel verder, sowieso. Daar hoef je niet moeilijk over te doen. Boven hen moet je sowieso eindigen, vind ik. Als team zijn we beter ingespeeld."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat AZ boven PSV en Feyenoord eindigen?

Ja
21%
Alleen boven PSV
4%
Alleen boven Feyenoord
38%
Nee
37%
(1465 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws