De Graafschap zet de poorten wagenwijd open voor terugkeer Huntelaar

De Graafschap zet de poorten wagenwijd open voor terugkeer Huntelaar

16-12-2020 18:15
33

De Graafschap zet de poorten wagenwijd open voor Klaas Jan Huntelaar. De Ajax-spits mag terugkomen van voorzitter Hans Martijn Ostendorp. Is het niet als speler, dan in een andere functie.

Huntelaar kondigde zaterdag na Ajax - PEC Zwolle verrassend aan dat hij waarschijnlijk gaat stoppen. "Dat heb ik gezien ja", zegt Ostendorp voor de camera van FOX Sports. "Wat zou het gaaf zijn als die terugkomt op De Vijverberg. Ik krijg heel veel appjes van supporters, van iedereen rond De Graafschap. Is het niets voor ons? Klaas Jan heeft aangegeven dat hij in principe stopt, maar het lijkt me goed om binnenkort gewoon eens een kop koffie te drinken. De poorten van De Vijverberg gaan wagenwijd open voor hem, in welke functie dan ook."

Huntelaar hoeft dus niet per se als speler terug te keren bij De Graafschap. "Het lijkt me goed om daar eens een kop koffie met hem over te drinken. Waar liggen zijn ambities? Wil hij überhaupt iets doen of gewoon een jaar rust nemen? Zijn broer (Jelle Huntelaar, red.) is hier vorig jaar nog accountmanager geweest, dus we hebben de ingangen. We hebben z'n nummer, de afdeling voetbalzaken kent hem, Peter Hofstede (technisch manager, red.) kent hem. Je weet nooit hoe het loopt. Het ligt ook aan wat Huntelaar wil. Wat zou het gaaf zijn als hij op een of andere manier terugkomt in De Graafschap."