Gerucht uit Italië: Raiola biedt Brobbey (Ajax) voor spotprijs aan bij AC Milan

Gerucht uit Italië: Raiola biedt Brobbey (Ajax) voor spotprijs aan bij AC Milan

25-12-2020 12:36
118

Brian Brobbey wordt niet voor het eerst in verband gebracht met AC Milan. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou hem hebben aangeboden bij de koploper van Italië. Ajax hoopt het contract van Brobbey echter te verlengen.

Maar volgens andere geluiden leurt Raiola in Italië met de achttienjarige Brobbey. Dat melden Tuttomercatoweb en First1 Sports. Het contract van Brobbey bij Ajax loopt aan het einde van dit seizoen af en als het aan de Amsterdamse club ligt, zet de achttienjarige spits zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Brobbey heeft zelf altijd gezegd dat het wel goedkomt.

Brobbey werd eerder al genoemd als mogelijke opvolger van Zlatan Ibrahimovic bij Milan. Nu verschijnt zijn naam weer in de Italiaanse pers. Huisadviseur Raiola zou Milan, met wie hij zoals gezegd zeer goede contacten onderhoudt, hebben laten weten dat zijn cliënt voor slechts twee à drie miljoen euro op te pikken is. De club overweegt het aanbod.

"Het gaat goed. Ik wil natuurlijk bij Ajax blijven, dus dat komt allemaal goed. Ik ben dichtbij een handtekening", zei Brobbey eind oktober nog na de wedstrijd Ajax - Fortuna Sittard.