Lumu heeft alsnog nieuwe club te pakken, aanvaller vertrekt naar Malta

Lumu heeft alsnog nieuwe club te pakken, aanvaller vertrekt naar Malta

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 11:52ma 18-01-2021 om 11:52

Laatste update: maandag 18 januari 2021 om 12:01ma 18-01-2021 om 12:01

Er kan een nieuw hoofdstuk toegevoegd worden aan de transfersoap van Jeroen Lumu. Vorige week leek het erop dat de 25-jarige aanvaller naar FC Den Bosch zou vertrekken, maar Floriana FC uit Malta wordt de nieuwe bestemming van de oud-speler van onder meer Willem II en FC Dordrecht.

Lumu leek vorige week FC Den Bosch op amateurbasis te komen versterken, maar één dag na zijn komst bleek toch dat de aanvaller niet naar De Vliert kwam. De 25-jarige vleugelspeler gaf in een intervieuw met Voetbal International aan dat de club te snel op de zaken vooruit liep en liet weten niet naar Den Bosch te komen.

Amper een week later heeft Lumu een nieuwe club gevonden in Floriana FC, dat uitkomt op het hoogste niveau van Malta, meldt Voetbal International. Het wordt voor Lumu alweer de elfde (!) club in zijn actieve loopbaan. Den Bosch, dat allesbehalve te spreken was over de handelswijze van Lumu, verloor afgelopen weekend met dikke cijfers van Helmond Sport. De directie van de club uit Brabant besloot na de ruime nederlaag coach Erik van der Ven te ontslaan. Den Bosch is momenteel de hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie met elf punten uit twintig wedstrijden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws