Breaking news

LIVE: Ten Hag kiest voor 'AZ-variant' op cruciale Europa League-avond Ajax

VVV-held blijft nuchter: 'Als ik Demouge niet had gehad, was het nooit gelukt'

VVV-held blijft nuchter: 'Als ik Demouge niet had gehad, was het nooit gelukt'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 22:34wo 27-01-2021 om 22:34

Laatste update: woensdag 27 januari 2021 om 22:37wo 27-01-2021 om 22:37

Giorgos Giakoumakis is zijn teamgenoten en spitsentrainer Frank Demouge bijzonder dankbaar. Volgens de Griekse spits was het onmogelijk geweest om zo veel doelpunten te maken als zij er niet waren geweest.

VVV won thuis met 4-1 van Vitesse en alle doelpunten werden door Giakoumakis gemaakt. Hij staat daardoor na negentien competitiewedstrijden op twintig treffers in Venlose dienst. "Daar moet ik mijn ploeggenoten voor bedanken", zegt de grijnzende Griek na afloop tegenover ESPN. "Ik kan het niet alleen doen. Mijn mooiste goal? Niet die derde. Dat was een voorzet, dat ging per ongeluk."

Giakoumakis wordt op de trainingen geholpen door Frank Demouge. De oud-aanvaller is spitsentrainer en is vaak bezig met de 26-jarige Kretenzer. "Ik ben blij dat ik Demouge hier heb", zegt de doelpuntenmachine. "Hij helpt me met trainen op afwerken en daar probeer ik vaak aan te werken. Ik moet hem echt bedanken, want door zijn hulp scoor ik zo vaak."

In Griekenland begint men zich ondertussen ook te realiseren wat 'hun' spits allemaal laat zien in de Eredivisie. "Maar de mensen overdrijven het een beetje, zoals dat in Griekenland wel vaker gaat. Ik moet gewoon rustig blijven, hard werken en goals blijven maken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws