'Neymar akkoord met PSG: nieuw contract tot zomer van 2026, flinke CL-bonus'

'Neymar akkoord met PSG: nieuw contract tot zomer van 2026, flinke CL-bonus'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 20:59ma 12-04-2021 om 20:59

Neymar staat op het punt een nieuw contract te ondertekenen bij Paris Saint-Germain. Met dat nieuws pakken transferexpert Fabrizio Romano en France Football maandagavond uit. 

France Football heeft geïnformeerd bij journalisten Isabela Pagliari en João Henrique, die aangeven dat Neymar op het punt staat om tot de zomer van 2026 bij te tekenen in Parijs. "Er is al overeenstemming bereikt met Paris Saint-Germain over een verlenging van vier jaar, tegen een nagenoeg gelijk loon", vertelt Henrique van UOL. "Neymar is het hiermee eens, het is nu gewoon een kwestie van timing", vervolgt Pagliari van TNT Sports. "Ze wachten op het juiste moment om het officieel te maken. Neymar wil in ieder geval graag blijven."

Een tijd terug werd Neymar gelinkt aan een terugkeer naar FC Barcelona. De Braziliaan zou weer samen willen spelen met Lionel Messi, maar dat bleken uiteindelijk niet meer dan geruchten. Volgens Romano van Sky Sport Italia is er in het nieuwe contract van Neymar bij PSG 'een grote Champions League-bonus' opgenomen, mocht de Franse grootmacht het toernooi winnen. Om hoeveel geld het gaat, maakt Romano niet duidelijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws