Gewilde Schmidt geeft garanties aan PSV: Hoe vaak moet ik het nog zeggen?

Gewilde Schmidt geeft garanties aan PSV: "Hoe vaak moet ik het nog zeggen?"

30-04-2021 12:13 Laatste update: 15:02
110

PSV-trainer Roger Schmidt heeft de geruchten over een terugkeer naar Duitsland de kop ingedrukt. Ook volgend seizoen staat hij aan het roer in Eindhoven.

Schmidt garandeert vrijdag in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen dat hij trainer van PSV blijft. "Ik ben hier niet naartoe gekomen voor één jaar. De afspraak was voor twee jaar, minimaal. Ik kijk ernaar uit volgend seizoen weer voor de groep te staan en hopelijk met PSV in de Champions League actief te zijn", aldus de trainer.

In Duitsland wordt Schmidt nadrukkelijk in verband gebracht met Eintracht Frankfurt en Hertha BSC. "In het voetbal zijn er altijd geruchten, daar kan ik niks tegen doen. Maar ik heb nu vaak genoeg gezegd dat ik bij PSV blijf. Hoe vaak moet ik het nog zeggen?"

Schmidt heeft bij PSV een contract tot de zomer van 2022. Hij was eerder werkzaam bij onder meer Red Bull Salzburg, Bayer Leverkusen en Beijing Guoan. In zijn eerste PSV-seizoen gaat de 54-jarige Duitser geen prijs pakken. De Eindhovenaren staan met nog vier speelronden te gaan op de tweede plek met een voorsprong van drie punten op AZ.