Media flink belaagd bij stadion De Graafschap, fotograaf gaat aangifte doen

Media flink belaagd bij stadion De Graafschap, fotograaf gaat aangifte doen

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 07:41za 08-05-2021 om 07:41

Supporters van De Graafschap hebben zich bij de terugkomst van de spelersgroep uit Amsterdam flink misdragen bij stadion De Vijverberg. Een persfotograaf werd mishandeld en ook andere verslaggevers werden belaagd door de aanhang van de Superboeren.

De persfotograaf werd belaagd door vijf supporters er daarbij besprongen en geslagen, meldt de Volkskrant. De fotograaf raakte gewond aan zijn hand toen hij zijn meegebrachte apparatuur wilde beschermen. Hij is van plan om aangifte te doen.

De Graafschap slaagde er vrijdagavond niet in om rechtstreeks te promoveren naar de Eredivisie. De formatie van trainer Mike Snoei bleef tegen Jong Ajax steken op een 1-1 gelijkspel, waardoor een terugkeer naar het hoogste niveau in Nederland nog niet zeker is. Bij terugkomst in Doetinchem werd de spelersgroep onthaald door supporters, die zich met vuurwerk bij het stadion hadden verzameld.

Eerder meldde Omroep Gelderland al dat de toegesnelde media belaagd werden door de supporters van De Graafschap. De Volkskrant meldt dat de politie tot op heden nog geen aanhoudingen verricht heeft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws