'Heracles Almelo heeft na slechtnieuwsgesprek Bijleveld ook dubbel goed nieuws'

'Heracles Almelo heeft na slechtnieuwsgesprek Bijleveld ook dubbel goed nieuws'

19-05-2021 12:22
12

Heracles Almelo heeft deze week een slechtnieuwsgesprek met middenvelder Teun Bijleveld gevoerd, maar heeft ook heuglijk nieuws naar buiten kunnen brengen: Ismail Azzaoui blijft binnenboord. Bovendien krijgt trainer Frank Wormuth een nieuwe assistent in de persoon van Ivo Rossen.

Azzaoui speelde in het verleden één seizoen voor Willem II en kwam afgelopen zomer zonder club te zitten. Nadat hij enige tijd meetrainde bij Heracles, wist de geboren Brusselaar een contract in de wacht te slepen. In die verbintenis is een éénjarige optie opgenomen, die inmiddels is gelicht door Heracles. "Ismail kwam na de start van het seizoen bij ons binnen, verklaart technisch directeur Gilissen via de clubkanalen. "In onze ogen kon hij ons aanvalsspel een impuls geven met zijn veelzijdigheid, creativiteit en technisch vermogen. Tot de winterstop heeft hij gewerkt aan zijn wedstrijdfitheid, vanaf januari heeft hij zijn kans gepakt en laten zien dat hij van meerwaarde kan zijn."

Heracles kan ook een nieuwe assistent-trainer verwelkomen: Rossen gaat de vertrekkende Peter Reekers opvolgen. De club heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar volgens TC/Tubantia is de transfer al in kannen en kruiken. De oud-prof van onder meer Go Ahead Eagles, FC Den Bosch en FC Eindhoven was vorig seizoen assistent-trainer bij FC Eindhoven én hoofdtrainer van de Nijmeegse amateurclub Quick 1888.