Sport: Laporta is 'woedend' op Koeman en stelt ultimatum van drie wedstrijden

Sport: Laporta is 'woedend' op Koeman en stelt ultimatum van drie wedstrijden

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 12:40do 16-09-2021 om 12:40

Laatste update: donderdag 16 september 2021 om 13:48do 16-09-2021 om 13:48

Het vertrouwen in Ronald Koeman wordt minder bij FC Barcelona. Volgens Sport moet de Nederlandse trainer zich de komende drie wedstrijden bewijzen aan president Joan Laporta. Die is na de kansloze nederlaag tegen Bayern München 'erg geïritteerd' door Koeman.

Koeman besloot Bayern München in eigen Camp Nou te bestrijden met drie centrale verdedigers en twee wingbacks. Dat is slecht gevallen bij Laporta, weet Diario Sport. De Spanjaard vindt dat Koeman de wedstrijd inging met de mentaliteit van 'een klein clubje' die geen overwinning wilde weggeven.

Volgens Laporta is het aan Koeman te wijten dat Barcelona sportief niet succesvol meer is. De 59-jarige Catalaan is daardoor 'woedend' op de geboren Zaandammer. De boosheid van Laporta kwam direct na de wedstrijd tegen Bayern al tot uiting, toen hij tot diep in de nacht een spoedoverleg hield. 

Laporta wil de komende drie duels van Barcelona aankijken, voordat hij een oordeel over de toekomst van Koeman velt. De Catalanen spelen volgende week maandag thuis tegen Granada, gaan donderdag op bezoek bij Cádiz en nemen het drie dagen later op tegen Levante in Camp Nou. Als Koeman in deze wedstrijden geen indruk maakt, lijkt het erop dat hij naar de uitgang wordt gedirigeerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws