Complimenten PSV vanuit kamp-Arsenal: 'Veel individuele kwaliteit, erg goed team'

19-10-2022 19:57
51

Matt Turner, de Europa League-keeper van Arsenal, is diep onder de indruk van PSV. De Amerikaans international verwacht een zware wedstrijd tegen de Eindhovenaren, terwijl hij ook inzoomt op Cody Gakpo.

Bij Arsenal is Aaron Ramsdale de eerste doelman, maar Turner mag dit seizoen in de Europa League spelen. Hij zal daardoor ook starten tegen PSV. De goalie is onder de indruk van de Brabanders. "Ze zijn in aanvallend opzicht duidelijk sterk", begint Turner op de persconferentie. "PSV heeft al veel gescoord en ze spelen altijd voor de titel in hun competitie."

"Ze hebben het tot nu toe goed gedaan in de Europa League, wij zijn met PSV de beste in deze groep. We weten dat ze veel individuele kwaliteit hebben, met veel gevaarlijke spelers in de aanval. Hun linksbuiten staat al op dertien goals en elf assists. Dat zijn geen statistieken die we even kunnen vergeten. We verwachten een fysieke wedstrijd tegen een heel erg goed team. We weten dat we voluit moeten gaan om drie punten te kunnen pakken."