Feyenoord-ontslag 'denkbaar' voor Stam: 'Misschien wordt het hem niet meer'

28-10-2019 07:37
66

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Een ontslag van Jaap Stam als trainer van Feyenoord is niet uitgesloten. Dat stelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel van RTV Rijnmond voor de camera van VoetbalPrimeur.

Emile van de Sande
AMSTERDAM

Wedden

Meer odds

Van Eersel noemt het 'logisch en begrijpelijk' dat Stam zwaar onder vuur ligt. "De trainer is eindverantwoordelijk en Feyenoord staat ergens in het rechterrijtje (twaalfde, red.). Daar mag Feyenoord nóóit staan", zegt hij tegen deze website. "Er zijn geen excuses, want zó slecht is dit materiaal ook niet. Het is volstrekt logisch dat de pijlen zich op Stam richten."

Volgens Van Eersel zijn er ook andere oorzaken voor de Feyenoord-crisis, maar: "Misschien zijn ze nu wel op een punt dat je moet zeggen: met deze trainer gaat het hem waarschijnlijk niet worden. Ja, een afscheid is denkbaar. De man maakt ook steeds meer een aangeslagen indruk - logisch als je tik op tik krijgt."

Ook een gedwongen vertrek behoort tot de mogelijkheden. "Ik kan me ook heel goed voorstellen dat het besluit voor hem wordt genomen. Zelfs bij het bestuurloze Feyenoord zal uiteindelijk vast wel iemand ingrijpen, want waar eindigt dit? Het zijn heel zware tijden voor Feyenoord-fans."