Wijnaldum: 'Iedereen zal zeggen dat het goede wedstrijd was van mij'

Wijnaldum: 'Iedereen zal zeggen dat het goede wedstrijd was van mij'

04-11-2021 08:43
22

Georginio Wijnaldum beleeft een moeizame start van zijn Franse avontuur, maar woensdagavond was hij eindelijk belangrijk voor Paris Saint-Germain. De Oranje-international is blij met zijn eerste treffers voor PSG in het Champions League-duel met RB Leipzig.

"Natuurlijk is het een opluchting. Je wil gewoon belangrijk zijn voor het team, nu was ik dat met twee doelpunten", vertelt Wijnaldum na het 2-2 gelijkspel tegen Canal+. "Ik heb hier lang op gewacht. Eindelijk was het zover, maar helaas hebben we deze wedstrijd niet gewonnen. Dat zou het nog beter maken."

Wijnaldum mocht weer eens in de basis beginnen door de blessure van Marco Verratti. Hij ziet ruimte voor verbetering. "Iedereen zal zeggen dat het een goede wedstrijd was van mij omdat ik twee keer scoorde. En ik creëerde ook twee kansen. Maar ik kijk ook wat ik beter kan doen. Er is zoveel meer wat ik beter kan doen. Ik ben blij dat ik heb gescoord en de ploeg heb kunnen helpen, maar ik moet beter spelen zodat we deze wedstrijden winnen."