'Die drie goals waren sh*t, ik wil sorry zeggen tegen de Willem II-fans'

'Die drie goals waren sh*t, ik wil sorry zeggen tegen de Willem II-fans'

06-11-2021 23:54
21

Het Koning Willem II Stadion stond eind september op zijn kop, toen Willem II van PSV won en de tweede plek in de Eredivisie veroverde, maar inmiddels ziet de wereld er heel anders uit in Tilburg. Zaterdag werd er voor de zesde keer op rij niet gewonnen in een officiële wedstrijd: verdediger Ulrik Jenssen bood na de 0-3 nederlaag tegen Sparta zijn excuses aan.

De 25-jarige Noor verscheen voor de camera van het Brabants Dagblad en was het roerend eens met de interviewer, die van een 'big deception' sprak. "Ik weet niet wat ik moet zeggen, we kwamen niet eens in de buurt van het niveau dat we moesten halen", aldus Jenssen. "We hadden het plan om hoog druk te zetten, maar daar slaagden we niet in en zij konden makkelijk de lange bal spelen. En natuurlijk waren de drie doelpunten (tweemaal Bart Vriends, éénmaal Emanuel Emegha, drie kopballen in totaal, red.) sh*t."

Willem II gaat dus met een forse kater de interlandbreak in. "Ik wil sorry zeggen tegen de fans, dit was niet goed genoeg. Hopelijk vermannen wij ons en kunnen ze over twee weken (Willem II speelt op zondag 21 november weer de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, red.) een betere wedstrijd zien", aldus de Noorse verdediger, die afsloot met een plechtige belofte aan de achterban. "Ik weet zeker dat we dit om gaan draaien. Dat beloof ik de fans: we're gonna fix it."