Telegraaf: Bayern serieus voor Gravenberch, Overmars dacht aan 25 à 30 miljoen

Telegraaf: Bayern serieus voor Gravenberch, Overmars dacht aan 25 à 30 miljoen

18-02-2022 18:23 Laatste update: 18:26
156

In navolging van het Algemeen Dagblad meldt ook De Telegraaf dat Bayern München serieuze belangstelling heeft voor Ryan Gravenberch. Aangezien de Ajacied over anderhalf jaar uit zijn contract loopt en niet transfervrij wil vertrekken, ligt een transfer na dit seizoen voor de hand.

Volgens De Telegraaf had het kamp-Gravenberch al met de inmiddels vertrokken Marc Overmars gesproken over de vraagprijs die Ajax zou hanteren, mocht het inderdaad van een zomerse transfer komen. De gevallen directeur voetbalzaken dacht aan een transfersom van 25 à dertig miljoen euro voor Gravenberch. Ajax probeerde ook zijn contract te verlengen, maar dat lijkt er niet meer in te zitten.

Bayern mag formeel gezien nog niet met de negentienjarige middenvelder om tafel, maar zou al wel contact gehad hebben met zijn belangenbehartigers. Gravenberch heeft via via al te horen gekregen wat hij kan gaan verdienen bij Der Rekordmeister, klinkt het.

Gravenberch maakte in 2018 op zijn zestiende zijn Ajax-debuut en groeide vervolgens stapje voor stapje uit tot steunpilaar in de hoofdmacht. De tienvoudig Oranje-international staat nu op negentig officiële optredens namens Ajax 1.