Telegraaf: beweging rondom Mazraoui, AC Milan in de slag met Barcelona en BVB

Telegraaf: beweging rondom Mazraoui, AC Milan in de slag met Barcelona en BVB

01-03-2022 21:03 Laatste update: 21:12
98

Het spel rondom Noussair Mazraoui is op de wagen, meldt De Telegraaf. FC Barcelona en Borussia Dortmund hadden de rechtsback al op de korrel, nu heeft AC Milan zich voor hem gemeld.

Mazraoui loopt na dit seizoen uit zijn contract en is niet van plan bij te tekenen. Volgens De Telegraaf had Barcelona - dat onlangs al met zaakwaarnemer Mino Raiola over Erling Braut Haaland én Mazraoui sprak - de beste papieren, maar wellicht brengt de aanbieding uit Milaan Mazraoui op andere gedachten. De Rossoneri waagden overigens eerder hun kans bij de Marokkaanse international, die toen echter bedankte voor de eer.

Wedden

Meer odds

Ook een aantal Engelse clubs zouden geïnteresseerd zijn, maar Mazraoui zoekt liever zijn heil in een andere competitie, meldt De Telegraaf. Wanneer hij de knoop wil doorhakken, zal nog moeten blijken: Ajax heeft drukke laatste maanden van het seizoen voor de boeg, waarin het nog actief is op drie fronten.

Mazraoui debuteerde in het seizoen 2017/2018 in Ajax 1 en kwam sindsdien tot 130 officiële optredens. Na de uitwedstrijd tegen PSV op 23 januari bevestigde hij dat hij zijn aflopende contract hoogstwaarschijnlijk niet gaat verlengen.