'Payet geweldig, maar Sinisterra heeft net zo'n actie als Vinícius bij Real'

'Payet geweldig, maar Sinisterra heeft net zo'n actie als Vinícius bij Real'

01-05-2022 13:15
65

Jan Everse raakt met de week meer onder de indruk van Luis Sinisterra. De oud-speler van Feyenoord zag de Colombiaan ook in het Conference League-duel met Olympique Marseille een sterke indruk maken.

"Bij die Fransen loopt Dimitri Payet, een geweldige speler, maar verder heeft Marseille niet één speler met een individuele actie. Die heeft Sinisterra wel. Net als Vinícius Júnior bij Real Madrid. Hij kan binnendoor, buitenom, kan schieten, houdt het overzicht. Een geweldige speler. Met zoveel dreiging. En hij scoort!", vertelt Everse bij RTV Rijnmond. De 22-jarige linksbuiten was in 44 officiële duels goed voor 23 goals en twaalf assists.

Wedden

Meer odds

Dat Feyenoord zo sterk voor de dag kwam tegen Marseille, verraste Everse wel enigszins. "Ik heb Marseille gezien tegen Paris Saint-Germain, toen werden ze absoluut niet weggespeeld. Ze bleven sterk op de been. Maar Feyenoord was absoluut niet minder. Het was een verdiende overwinning. Een heel sterke wedstrijd."

De return in het Stade Vélodrome is nog geen uitgemaakte zaak na de 3-2 zege in eigen huis, maar Everse ziet wel kansen voor Feyenoord. "Dat wordt wel weer een ander verhaal. Die Fransen zijn geschrokken, ik denk dat zij dachten dat het niet zo moeilijk zou zijn. Maar zij moeten winnen volgende week, ze moeten vooruit voetballen. Dan zijn ze kwetsbaar, want achterin zijn ze niet heel sterk."