Bergwijn over Ajax: Ik lees ook al die dingen, maar ik heb nog niks gehoord

Bergwijn over Ajax: "Ik lees ook al die dingen, maar ik heb nog niks gehoord"

03-06-2022 23:15
33

Steven Bergwijn stond op de dag van België-Nederland volop in de belangstelling en kreeg na afloop vragen over de belangstelling van Ajax, waarover al volop is geschreven. De Tottenham Hotspur-aanvaller wilde echter niet het achterste van zijn tong laten zien.

Ajax heeft al twee keer eerder geprobeerd om Bergwijn binnen te halen en heeft volgens De Telegraaf – tevergeefs – een nieuw bod bij de Noord-Londenaren neergelegd. "Ik lees ook al die dingen, maar ik heb nog niks gehoord", aldus Bergwijn zelf in gesprek met de NOS. "Ik ben nu bij het Nederlands elftal, dus ik moet gewoon hier focussen. En dan gaan we zien wat de toekomst mij brengt."

Wedden

Meer odds

Bergwijn heeft de komende dagen nog drie interlands te gaan, terwijl het transferspel op de achtergrond al op de wagen is. "In hoeverre ik me daarvan los kan maken? Natuurlijk is er wat onzekerheid over wat er gaat gebeuren in de toekomst, maar als ik hier ben, focus ik me op het Nederlands elftal." Op de vraag of hij graag naar Ajax zou willen, draaide hij vakkundig heen. "Ik ga naar wat de beste optie voor mijn carrière is. We gaan het zien."