Martínez via Schiphol-Oost op weg naar privéjet, van Manchester naar Australië

Martínez via Schiphol-Oost op weg naar privéjet, van Manchester naar Australië

15-07-2022 19:22
63

Lisandro Martínez heeft zijn voorlopig laatste stappen op Nederlandse bodem gezet. De Argentijnse Ajax-verdediger is gespot op Schiphol-Oost, waar een privéjet naar Manchester klaarstaat.

Dat de Argentijn herenigd zou worden met zijn oude trainer Erik ten Hag, was al lange tijd duidelijk. Vrijdag zijn ook de laatste plooien tussen beide clubs gladgestreken. Martínez is vrijdag op Schiphol neergestreken en pakt het vliegtuig naar Manchester. Daar zal hij zaterdag medisch gekeurd worden en zijn contract signeren, daarna vliegt hij meteen naar Australië om bij de voorbereidingstour aan te sluiten, weet De Telegraaf.

Martínez kwam in de zomer van 2019 over van het Argentijnse Defensa y Justicia, voor zeven miljoen euro. Nu levert hij Ajax bijna het achtvoudige op, werd eerder op de vrijdag duidelijk. De Argentijnse linkspoot was in zijn drie seizoenen in Nederland vrijwel altijd een dragende speler en verlaat Ajax met 118 officiële wedstrijden op de teller.

Zijn nieuwe club is dus momenteel in Australië. Ten Hag zag zijn ploeg daar vrijdag met 1-4 van Melbourne Victory winnen.

 

Luister #DoneDeal de podcast ook via Spotify en Podimo!