Suslov baalt van Wormuth: 'Ik hoor in basis, hoor bij beste spelers van Groningen'

Suslov baalt van Wormuth: 'Ik hoor in basis, hoor bij beste spelers van Groningen'

21-08-2022 17:41
74

Tomas Suslov is absoluut niet te spreken over zijn reserverol in de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen Go Ahead Eagles. De twintigjarige Slowaak steekt de laatste weken niet in grootse vorm, maar vindt dat hij desondanks in de basis hoort.

Trainer Frank Wormuth gaf zondag de voorkeur aan Ragnar Oratmangoen. Dat had Suslov niet zien aankomen. "Hij heeft mij niets verteld. Ik zag het op de training. Ik hoor in de basis, maar misschien is de trainer ergens niet blij mee. Misschien mijn gedrag? Het is normaal, soms kunnen mensen het gewoon niet met elkaar vinden", vertelt het talent aan RTV Noord.

Suslov kondigt aan in gesprek te gaan met Wormuth om een oplossing te vinden. "Dat is het enige wat we kunnen doen", stelt de aanvallende middenvelder, die na 57 minuten mocht invallen, maar dat is wat hem betreft niet genoeg. "Ik hoor bij de beste spelers. Het is normaal dat je als spelers soms een mindere fase hebt. Ik moet gewoon hard blijven trainen, ik ken mijn speciale eigenschappen en het komt vanzelf weer de komende weken. Ik maak mij geen zorgen."