Diemers lacht: 'Kenneth Perez heeft ook maniertjes, soms een pedante man'

Diemers lacht: 'Kenneth Perez heeft ook maniertjes, soms een pedante man'

21-09-2022 13:14 Laatste update: 15:27
36

Mark Diemers is op de hoogte van het feit dat Kenneth Perez niet zijn grootste fan is. De middenvelder kan ermee leven bij FC Emmen, legt hij uit.

Perez spreekt zich in de ESPN-studio zo nu en dan uit over de 'maniertjes' van Diemers, die naar zijn zin te veel kapt en draait. "Ik weet dat Kenneth dat heel erg heeft. Prima, dat mag. Daarvoor is hij analist", reageert de middenvelder in Fresia & Milan parkeren de bus.

"Ik denk dat mensen vroeger ook wel wat van Perez vonden. Hij is een analist die er best wel verstand van heeft, maar hij heeft volgens mij ook maniertjes. Hij is ook weleens een pedante man." Dat wordt hartgrondig bevestigd door presentator Milan van Dongen.

Diemers vervolgt: "Ik zou denk ik heel goed met Kenneth kunnen, want qua voetbalvisie verschillen we niet veel. Uiteindelijk moet je gewoon kijken wat er uit mijn 'maniertjes' komt. Ik wil mezelf absoluut niet vergelijken met Frenkie de Jong, maar ook over hem zeggen mensen bijvoorbeeld dat hij te veel dribbelt. Ik kijk daar anders naar."