Feyenoord en AZ willen koppositie verstevigen: mooie odds voor Nederlandse zeges

Feyenoord en AZ willen koppositie verstevigen: mooie odds voor Nederlandse zeges

06-10-2022 14:00

ADVERTORIAL - AZ en Feyenoord willen de goede vorm in de internationaal verband doorzetten donderdagavond. Beide teams hebben al overwinningen op zak in hun Europese eindtoernooi en gaan proberen om respectievelijk Apollon Limassol en FC Midtjylland over de knie te leggen. Bookmaker Unibet staat weer paraat met een aantal mooie odds voor de twee Nederlandse favorieten.

FC Midtjylland - Feyenoord

De Rotterdammers gaan donderdagavond in Denemarken proberen om hun koppositie in groep F meer te verstevigen. Alle teams in die groep hebben tot nu toe één overwinning behaald en één keer verloren, maar door het doelsaldo gaat Feyenoord op dit moment aan kop. De Deense opponent kon in de eerste speelronde niet winnen van Sturm Graz, maar in de tweede speelronde werd SS Lazio met speels gemak opzij gezet.  In de competitie staat FC Midtjylland echter op een zevende plaats met negen punten achterstand op koploper FC Nordsjaelland. Denk jij dat het Feyenoord gaat lukken om de Denen nog verder in de problemen te duwen? Voor een overwinning van de Rotterdammers ontvang je een mooie odd van 2.20.

Feyenoord heeft wel zes van de laatste acht uitwedstrijden verloren. Donderdagavond spelen de Rotterdammers ook op Deense en daarmee vreemde grond. Denk jij toch dat de thuisploeg de overwinning pakt? Dan krijg je daar 3.10 keer je inzet voor terug. Mocht Feyenoord scoren dan is dat in de Europa League vaak dezelfde speler. Santiago Gimenez is tot nu toe de topscorer van het toernooi met drie doelpunten. De Mexicaan lijkt ook tegen FC Midtjylland weer speeltijd te krijgen, waardoor hij ook weer kan loeren op zijn vierde goal of misschien wel meer. Als Gimenez ook op Deense bodem scoort dan krijg je daar bij Unibet een mooie odd van 2.45 voor. Alireza Jahanbakhsh maakte er tot nu toe ook al twee in het Europese toernooi. Voor een goal van de Iraniër staat een odd van 3.65.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

AZ Alkmaar - Apollon Limassol 

AZ staat op dit moment op een comfortabele voorsprong in Groep E van de UEFA Conference League. De Alkmaarders wonnen twee wedstrijden redelijk eenvoudig om de groepsfase mee af te trappen en in die duels kregen ze slechts een goal tegen. Apollon Limassol in terug te vinden op de derde plek in dezelfde groep. Zij pakten tot nu toe één punt tegen FC Vaduz en verloren van SK-Dnipro 1. Denk je dat de Cyprioten ook tegen AZ de boot ingaan en met lege handen achterblijven? Dan krijg je 1.38 je inzet terug. 

De mannen van Pascal Jansen laten ook weinig doelpunten door in de Conference League. Tot nu toe hebben ze slechts een doelpunt hoeven incasseren. Denk je dat ze winnen van Apollon Limassol en dat AZ de nul houdt? Dan pak je een mooie odd van 2.10. Jens Odgaard en Jesper Karlsson zijn de favorieten om een doelpunt te maken tegen de Cyprioten. Eerstgenoemde was de laatste wedstrijd in de Eredivisie ziek, maar de Deen is weer volledig hersteld voor de wedstrijd van donderdag. Karlsson was lange tijd geblesseerd, maar ook hij is weer klaar om te spelen. Denk jij dat een van beide aanvallers een goal maakt? Dan pak je voor allebei een odd van 2.18.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.