Tadic krijgt onderuit de zak na 'raar beeld': 'Aanvoerder staat druk te doen...'

Tadic krijgt onderuit de zak na 'raar beeld': 'Aanvoerder staat druk te doen...'

08-10-2022 18:47
111

Hedwiges Maduro heeft zich geërgerd aan het gedrag van Dusan Tadic op De Dijk. De Ajax-aanvoerder stond na zijn wissel druk gebaren makend langs de zijlijn om zijn ploeg tegen FC Volendam van aanwijzingen te voorzien.

"Wil je dat eigenlijk als staf?", vraagt Maduro zich af bij ESPN. Waar de overige wissels plaatsnamen op de bank, stond Tadic tot het einde van de wedstrijd in het coachingsvak. Maduro vindt het onnodig dat Tadic een dergelijke rol op zich neemt. "Of je moet het strijdplan van de trainers kennen, maar je hebt zoveel assistenten die dit ook kunnen doen."

Wedden

Meer odds

"Ik weet niet wat hij zegt, maar het is een raar beeld als je zoveel coaches hebt en je aanvoerder staat druk te doen langs de kant." De analist benadrukt dat het niet te groot moet worden gemaakt. "Maar het is raar om te zien als je aanvoerder druk gebaren staat te maken", wijst hij naar het gedrag van Cristiano Ronaldo tijdens de EK-finale van 2016. "Misschien weet hij wat er gezegd moet worden, maar het blijft raar om te zien van Tadic."