Onrust bij Club Brugge: gepasseerde WK-ganger Skov Olsen laat van zich horen

Onrust bij Club Brugge: gepasseerde WK-ganger Skov Olsen laat van zich horen

26-12-2022 10:16 Laatste update: 10:25
20

Het is onrustig bij Club Brugge. Trainer Carl Hoefkens heeft Andreas Skov Olsen buiten de selectie gehouden voor het komende duel met OH Leuven, terwijl de Deens international niet geblesseerd is. In een bericht op Instagram uit hij zijn ongenoegen.

Club Brugge maakte afgelopen weekend bekend dat Skov Olsen niet in de selectie zit voor de wedstrijd tegen Leuven, maar gaf daarbij geen verdere uitleg. Zelf doet de Deen dat wél. 'Ik wou dat ik het team kon helpen, maar de coach koos ervoor mij uit te sluiten van het team', zo laat hij weten via sociale media. 'Ik ben niet geblesseerd, zoals het gerucht gaat.' Inmiddels heeft de WK-ganger de post alweer verwijderd. 

Het is niet voor het eerst dat Hoefkens, die met Brugge op een teleurstellende vierde plek staat, een belangrijke speler uit de selectie laat om andere redenen dan een gebrek aan fitheid. Zo werden dit seizoen ook al Roman Yermchuk en de Colombiaan Éder Balanta vanwege een meningsverschil gepasseerd. Ruud Vormer, die onlangs in verband werd gebracht met FC Groningen, komt al het hele seizoen niet in actie onder Hoefkens.