Van Nistelrooij baalt van Madueke-interesse: 'Kijken of we hem kunnen behouden'

Van Nistelrooij baalt van Madueke-interesse: 'Kijken of we hem kunnen behouden'

13-01-2023 16:42 Laatste update: 16:46
80

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij heeft tijdens de persconferentie van vrijdag bevestigd dat er interesse is in Noni Madueke. De oefenmeester hoopt de aanvaller binnenboord te houden, maar geeft ook toe dat er een situatie kan ontstaan waarbij PSV een bod krijgt dat het haast niet kan tegenhouden.

"Ik weet dat er interesse is, maar als trainer wil je liever je beste spelers behouden", aldus Van Nistelrooij, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Er kunnen situaties ontstaan waarbij clubs met een aanbieding komen, die niet tegen te houden is."

Wedden

Meer odds


De trainer, die komende zondag met zijn spelers op bezoek gaat bij Fortuna Sittard, baalt van de interesse in Madueke. "Dat heb ik liever niet. Maar ik bepaal niet dat er voor hem veel belangstelling is. Dat is wel zorgelijk. We moeten kijken of we hem kunnen behouden. Daar hoop ik heel erg op", zo citeert De Telegraaf. Vooral Chelsea zou erg gecharmeerd zijn van de twintigjarige Engelsman. Volgens het ED verlangen de Eindhovenaren een bedrag van tussen de veertig en 45 miljoen euro.