Van Nistelrooij was niet blij met eerste helft PSV en heeft De Jong-update

Van Nistelrooij was niet blij met eerste helft PSV en heeft De Jong-update

08-04-2023 23:27
15

De spelers van PSV kregen na het rustsignaal een fluitconcert van de Eindhovense aanhang. Trainer Ruud van Nistelrooij erkent dat het spel tegen Excelsior in de eerste 45 minuten niet goed genoeg was. 

PSV kwam op voorsprong door een goal van Luuk de Jong, maar verder was het weinig wat de Eindhovense club liet zien. "Ik was ontevreden over de eerste helft, al eindigden we wel goed. Met de kwaliteiten die we hebben kunnen we tegenstanders kapot spelen. Dat gebeurde uiteindelijk, maar hoe we begonnen was niet goed", zegt Van Nistelrooij tegen ESPN.

Wedden

Meer odds

Van Nistelrooij hoopte op meer. "Je wil winnen en ook het doelsaldo op orde krijgen, dan eindig je met een goed gevoel. Daar gaat het om, al is de kanttekening dat we niet goed genoeg begonnen. Dat is scherpte. Als je ziet hoe we in de tweede helft speelden, dat is intensiteit. Excelsior kwam er nog een paar keer goed uit, maar dat was in de tweede helft niet meer zo."

In de tweede helft haalde Van Nistelrooij De Jong naar de kant. "Hij gaf aan dat hij last had, maar niets ernstigs. Die is uit voorzorg gewisseld."