'Mijn gedachten zijn bij United, vooral door het vertrouwen dat Ten Hag geeft'

'Mijn gedachten zijn bij United, vooral door het vertrouwen dat Ten Hag geeft'

12-04-2023 12:06 Laatste update: 20:56
2

Marcel Sabitzer lijkt zijn zinnen te zetten op een langer verblijf bij Manchester United. De middenvelder is blij met het vertrouwen dat hij krijgt van Erik ten Hag, terwijl er volgens hem 'niets beter is' dan de Premier League.

United huurt Sabitzer dit half jaar van Bayern München. The Red Devils hebben geen optie tot koop weten te bedingen, maar toch lijkt de international van Oostenrijk stiekem te hopen op een langer verblijf in Manchester. "Mijn gedachten zijn natuurlijk bij Manchester United, vooral door het vertrouwen dat ik nu krijg van Erik ten Hag", zegt Sabitzer in gesprek met BILD.

"Dat is heel positief", gaat hij verder. "Ik heb mijn plek hier nu helemaal gevonden. Ik heb de Premier League leren kennen. Daardoor kan ik zeggen dat er niets beters is." United haalde Sabitzer als tijdelijke vervanger van Christian Eriksen, die in de winterse transferperiode een stevige blessure opliep. Inmiddels heeft de Deen zijn rentree weer gemaakt, maar hij zal de concurrentiestrijd nu aan moeten gaan met Sabitzer, die indruk maakt.