'Twijfel bij Glazers: Man United gaat mogelijk helemaal niet verkocht worden'

'Twijfel bij Glazers: Man United gaat mogelijk helemaal niet verkocht worden'

17-04-2023 17:59 Laatste update: 18:19
24

De kans is aanwezig dat Manchester United toch in handen blijft van de familie Glazer. Joel en Avram Glazer, die medevoorzitter zijn van United, zouden de club willen behouden en helpen met nieuwe investeringen. Dat meldt ESPN.

Het is algemeen bekend dat de fans van Manchester United geen fan zijn van de familie Glazer. Het nieuws dat United in de verkoop ging werd dan ook goed ontvangen, maar dat proces loopt nu al enige tijd. Meerdere multimiljardairs hebben hun interesse in de huidige nummer drie van de Premier League kenbaar gemaakt, maar het is niet ondenkbaar dat het meerderheidsaandeel gewoon in handen van de Glazers blijft.

Wedden

Meer odds

De internationale tak van ESPN heeft van een bron vernomen dat Joel en Avram Glazer de club mogelijk toch willen behouden. De rest van de familie Glazer zou in dat geval uit het United-project stappen. Joel en Avram denken dat United nog veel meer waard kan gaan worden, als men de juiste investeringen doet. Rond de verkoop van The Red Devils waren meerdere partijen al sceptisch. Niet iedereen geloofde dat de Glazers de club uiteindelijk ook echt van de hand zouden doen.