Feyenoord wil het Roma-spook verjagen: €50 wanneer de halve finale wordt bereikt!

Feyenoord wil het Roma-spook verjagen: €50 wanneer de halve finale wordt bereikt!

19-04-2023 15:00 Laatste update: 20-04-2023 13:19

ADVERTORIAL – Donderdagavond speelt Feyenoord de allesbeslissende wedstrijd tegen AS Roma. De Rotterdammers verdedigen een 1-0 voorsprong die afgelopen week in De Kuip als resultaat over de streep werd getrokken. Bereiken de Rotterdammers de volgende ronde? Dan pak je vijftig keer je inzet bij Unibet!

Ga naar Unibet.nl en maak een account aan voor jezelf. Nadat je geverifieerd bent, stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel van AS Roma en Feyenoord. Selecteer 'Team bereikt de volgende ronde: Feyenoord' en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onderin je scherm. Je moet voor deze specifieke bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er wel vijftig euro mee terugverdienen! Minder inzetten bij deze actie kan ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Lukt het Feyenoord om af te rekenen met de Romeinen? Dan krijg je €50 met de inzet van een schamele €1! Zien we een andere uitkomst? Dan verlies je ook maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.