PSG wil Parc des Princes overnemen van gemeente: 'Het bod was ronduit belachelijk'

PSG wil Parc des Princes overnemen van gemeente: 'Het bod was ronduit belachelijk'

27-04-2023 19:51 Laatste update: 20:01
21

Paris Saint-Germain hoopt het Parc des Princes op korte termijn van de gemeente Parijs over te nemen, maar de partijen liggen ver van elkaar verwijderd bij de onderhandelingen. De gemeente noemt het bod dat de topclub noemt 'ronduit belachelijk'. 

Burgemeester Anne Hidalgo (foto) ging in gesprek met het Franse TF1 en deed haar beklag over het lage bod van de Parijse club. "Er zijn prijzen die overeen moeten komen met de waarde van het object. Als de club dan aan het einde van een lang traject een bod van 38 miljoen euro voorstelt… Ik geloof dat het woord belachelijk geschikt is voor zo'n bod", meent Hidalgo.

Hidalgo gaat er niet van uit dat de twee partijen nog nader tot elkaar zullen komen. "Wij zien daar geen enkele mogelijkheid meer voor. We moeten ook stoppen met discussiëren, want we bereiken toch geen overeenstemming", luidt het oordeel. PSG lijkt ook van het plan af te stappen en kijkt onder meer naar het Stade de France, dat niet in handen is van de gemeente. De optie om zelf een stadion te bouwen ligt ook nog op tafel.