Vertrek van Timber bij Ajax lijkt onafwendbaar: 'Transfer komt steeds dichterbij'

Vertrek van Timber bij Ajax lijkt onafwendbaar: 'Transfer komt steeds dichterbij'

29-04-2023 09:33
217

Jurriën Timber beseft zelf dat zijn vertrek bij Ajax niet lang meer op zich zal laten wachten. Dat vertelt de verdediger in gesprek met De Telegraaf. Vorig jaar overtuigde Ajax hem nog om een extra jaar te blijven, maar de kans dat dit deze zomer nog een keer lukt lijkt klein.

"Ik ben heel erg bezig met het hier en nu", vertelt een openhartige Timber over zijn toekomst. "Omdat ik weet hoe belangrijk de komende weken zijn voor de club en voor ons team. Maar een transfer komt wel steeds dichterbij natuurlijk. Er is veel concrete interesse en ik heb afspraken gemaakt met Ajax. Maar na dit seizoen gaan we mijn situatie weer een keer opnieuw bekijken."

Naar welke club Timber dan wil laat hij niet weten. De centrumverdediger wint daar ook nog steeds advies over in. "Bij het Nederlands elftal spreek ik veel met jongens die in het buitenland voetballen. Die stap wil ik ooit ook maken. Maar wanneer dat is, hoor je uiteindelijk wel en gebeurt in samenspraak met Ajax. Maar de focus ligt nu op de bekerfinale en het restant van de competitie."