Go Ahead geeft signaal af en verlengt met cultheld ondanks blessure

Go Ahead geeft signaal af en verlengt met cultheld ondanks blessure

09-05-2023 15:15
7

Gerrit Nauber verlengt zijn aflopende contract bij Go Ahead Eagles met één jaar, tot medio 2024. De club laat zich niet afschrikken door de blessure die Nauber voor de rest van het seizoen aan de kant houdt en gaat langer in zee met de 31-jarige centrale verdediger.

Nauber speelt sinds de zomer van 2021 voor de Eagles en is een vaste waarde in het team van trainer René Hake. Hij kampt momenteel met een heupblessure, waardoor hij dit seizoen niet meer in actie komt, maar Go Ahead wil gewoon met hem door. "Er stond ook nog niets op papier. Gelukkig kwam vanaf de club toen gelijk het signaal: we willen je contract – ondanks je blessure – graag verlengen. Dat gaf me direct een goed gevoel", vertelt Nauber op de clubsite.

Technisch manager Paul Bosvelt noemt Nauber een belangrijke pion. "We zijn blij dat we het contract van Gerrit voor nog een jaar hebben kunnen verlengen. Ondanks dat hij door blessures een lastig seizoen heeft gehad, is Gerrit voor ons nog steeds een waardevolle speler. Door zijn ervaring en hoe hij aanvoelt wat een wedstrijd vraagt, is hij een belangrijke speler voor ons." De Duitser geldt als publiekslieveling in De Adelaarshorst.