Van Nistelrooij: 'Voor mij is dat geen thema, ik wil PSV verder brengen'

Van Nistelrooij: 'Voor mij is dat geen thema, ik wil PSV verder brengen'

12-05-2023 13:54
69

Ruud van Nistelrooij wil zo snel mogelijk de tweede plaats in de Eredivisie veiligstellen met PSV. Het moet de opmaat zijn naar meer in Eindhoven, zo benadrukt de trainer vrijdagmiddag op het persmoment.

Voor Van Nistelrooij is er geen twijfel dat hij ook komend seizoen aan het roer staat bij PSV. "Voor mij is dat geen thema geweest, want ik heb voor drie jaar getekend en wil de club verder brengen", zegt hij, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Vanuit het eerste seizoen wil je door om op langere termijn wat neer te zetten. Daar zitten we nu middenin. De laatste drie maanden zijn mooi geweest, maar het gaat om het grotere plaatje en dat is niet alleen afhankelijk van die periode. Voor mij is het nooit een vraag geweest om door te gaan, overigens."

Wedden

Meer odds

Van Nistelrooij wil ook rechterhand Fred Rutten behouden. "Zolang de contracten lopen, ga ik er vanuit dat mensen blijven. Dat werkt goed en daar gaan we mee door. Zonder tegenbericht is het de staf voor komend seizoen, hoe het er nu uitziet. Ik heb de volledige focus op de groep nu en daaromheen is er geen nieuws qua staf. Dat André Ooijer weggaat, was al duidelijk. Er loopt een aantal dingen over zijn opvolging en daarbij staan we open voor binnen- en buitenlandse invloeden."