'Timber goede speler, fantastische optie en prima aanwinst voor Liverpool'

'Timber goede speler, fantastische optie en prima aanwinst voor Liverpool'

16-05-2023 11:02
63

Jurriën Timber wordt in verband gebracht met Liverpool. Op Anfield zou de verdediger van Ajax een koppel kunnen vormen met Virgil van Dijk. Liverpool-icoon John Barnes ziet dat helemaal zitten.

Barnes is op de hoogte van de laatste geruchten over Timber, maar zoekt meer achter de Liverpool-interesse in de 21-jarige verdediger. "Ik weet natuurlijk dat hij samengespeeld heeft met Van Dijk bij het Nederlands elftal. Van Dijk schijnt hem te hebben gezegd dat hij naar Anfield moet komen."

"Timber is een goede speler en zou dan ook een prima aanwinst zijn voor Liverpool. Virgil is de dertig al gepasseerd en hij zal niet voor eeuwig bij de club blijven. Op de lange termijn gaat het dus niet alleen om naar The Reds te komen om een duo te vormen met Van Dijk", stelt Barnes tegenover Soccernews.

Timber staat ook in de belangstelling van Manchester United, evenals de Italiaanse kampioen Napoli. Barnes: "Liverpool moet ook gewoon op zoek naar een nieuwe verdediger voor de toekomst. En wat dat betreft zou Timber natuurlijk een fantastische optie zijn, als het ons lukt om hem vast te leggen."